[SUN] Esref Saati Dizi Müzikleri / maraslim farkiyla + alternatif linkler
Yazar
Mesaj Sayısı : 582 Kayıt tarihi : 28/07/08 Yaş : 36 Nerden : KOCAELİ
Konu: [SUN] Esref Saati Dizi Müzikleri / maraslim farkiyla + alternatif linkler Perş. Ağus. 21, 2008 10:49 am
>>>>>>>>>>>Esref Saati Dizi Müzikleri<<<<<<<<<<<
Sifre: maraslim
Burak Aydos - Bize Erkek Adam Derler ( Orijinal Klip Müzigi ) Esref Saati - Jenerik ( Bize Erkek Adam Derler 1. Version ) Esref Saati - Jenerik ( Bize Erkek Adam Derler 2. Version )
Esref Saati - Kartallar Yanliz Ucar ( 4. Bölüm arka Jenerik 1. Version ) Esref Saati - Kartallar Yanliz Ucar ( 4. Bölüm arka Jenerik 2. Version )
Esref Saati - Mangal ( 5. Bölüm arka Jenerik 1. Verison ) Esref Saati - Mangal ( 5. Bölüm arka Jenerik 2. Version )
Esref Saati - Vay Anam Vay Vay ( 7. Bölüm arka Jenerik 1. Version ) Esref Saati - Vay Anam Vay Vay ( 7. Bölüm arka Jenerik 2. Version )
Yavuz Bingöl - Yarali Ceylanim Yavuz Bingöl - Tanridan Diledim Yavuz Bingöl - Degmen Benim Gamli Yasli Gönlüme
Reyhan & Ceylan - Aman Esref ( düet ) Bedia Akartürk - Aman Esref ( 5. Bölüm´de calan Türkü ) Aman Esref ( Dizi Version)
Enver Meralli - Sarardim Ben Sarardim ( Yavuz Bingöl dizide cok kisa söyledi bu türküyü o yüzden baska sanatcidan ekliyorum )